Spring naar:

U bevindt zicht op de pagina CURSUSSEN

Tine Van Poppel

Haalt de inspiratie voor haar wandtapijten voornamelijk uit de natuur, en herleidt ze tot abstracte vormen. Heeft zowel oog voor het landschap als geheel als voor het detail van het blad tot de nerf.

In haar ganse oeuvre heerst een berustende sfeer, die bewaard wordt in een eigentijds kleurenpalet waarin de aardekleuren overheersen.
Schrikt er niet voor terug te experimenteren met grondstoffen en/of kunstvormen gaande van het ‘gewone’ wandtapijt tot een eerste aanzet naar installatiekunst.
Eigen website: www.tinevanpoppel.be

Bekijk enkele werken van Tine Van Poppel

Bie Flameng

Is een grafisch kunstenaar, die steeds vertrekt van tekeningen in kleurpotlood die daarna met digitale technieken worden bewerkt. Vanuit realistisch en psychisch – automatisch werk evolueerde zij naar abstracte vormgeving. Haar recent werk is terug figuratief en maakt meer en meer gebruik van digitale toepassingen. Dit medium biedt haar nieuwe creatieve expressiemogelijkheden op de zoektocht naar een steeds andere benadering van de werkelijkheid. Sinds 1998 stelt zij regelmatig tentoon in binnen – en buitenland.
Eigen website: www.bieflameng.be

Bekijk enkele werken van Bie Flameng

Griet Mertens

Voor Griet is keramiek een zoektocht naar vorm, harmonie en structuur. Haar geometrische objecten bestaan uit meerdere complementaire delen. Ze tekent sterke vloeiende vormen in klei en kleurt ze met warme tinten. Via diverse technieken verwerkt ze de ruwe materie tot een sfeervol object dat telkens opnieuw de volmaakte eenheid vormt met zijn omgeving. Kritisch en gevoelig tracht ze naar de perfecte spanning tussen haar werk en de natuurelementen waaruit het werd opgebouwd. Griet geeft cursussen in eigen atelier. Geïnteresseerden kunnen contact nemen via Peperbus vzw.
Eigen website: www.descherf.be

Bekijk enkele werken van Griet Mertens

naar de top van de pagina
mail ons op: infobus@peperbusvzw.be